27 Haziran 2009 Cumartesi

Türk Telekom Netbook İşini Sevdi

Türk Telekom Netbook İşini Sevdi

İki haftada 20 bin adetlik stoklarını eridiği netbook kampanyası 4 markanın 6 modeliyle devam ediyor.

Türk Telekom'un, Nisan ayında düzenlediği ve müşterilerin gösterdiği yoğun ilgi sonucunda 20 bin adetlik ürün stoğunun iki haftada tükendiği LG netbook kampanyasının ardından yeni bir kampanya daha başlıyor.


Bir önceki kampanyada sunulan LG X110 yine seçenekler arasında.

Türk Telekom’un bireysel ve kurumsal müşterilerinin 31 Temmuz’a kadar faydalanabileceği kampanyaya katılanlar, Axess kredi kartları ile 12 veya 24 ay boyunca ayda 27,99 TL’den başlayan taksitlerle Intel işlemcili Casper, Exper, LG ve Toshiba markalı netbook ve dizüstü bilgisayarların sahibi olabiliyor.

Kampanyaya Dahil Modeller

Kampanya kapsamında Türkiye’de ilk defa “Ne Olursa Olsun / No Matter What” garantisine sahip Toshiba NB200 netbook bilgisayarı sunuluyor. “Ne Olursa Olsun” garantisi, 14 gün içinde iade ya da değişim olanağı ile bir yıl boyunca geçerli olacak şekilde kaza sonucu hasar, hırsızlık ve işsizlik garantilerini kapsıyor.


Toshiba NB200, 14 günlük iade ya da değişim olanağıyla sunuluyor.

Kampanyada Casper Minibook, LG X110 Netbook, Toshiba Satellite A300 dizüstü bilgisayar ve Exper Karizma 410 dizüstü bilgisayarın yanı sıra ilk 3 bin aboneyle sınırlı olmak üzere USB TV kartı hediyesiyle Exper Style Netbook sunuluyor. Casper Minibook alan müşterilere de NOD32 antispy & firewall programı hediye ediliyor.

Fiyatlar ve Katılım Bilgileri


Kampanyada modellere göre taksitlendirme bu şekilde.

Stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlanmak isteyen Türk Telekom müşterileri, 444 1 444 numaralı Müşteri Hizmetleri’nden ve turktelekom.com.tr adresinden detaylı bilgi alabiliyor. Başvuru içinse kampanyaya dâhil olan Türk Telekom bayilerine uğramak yeterli oluyor.

:: Kampanyaya katılırsanız hangi modeli seçersiniz?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder