30 Haziran 2009 Salı

5 Yıldızlı Otele 5 Yıldızlı ZyXEL Çözümü

5 Yıldızlı Otele 5 Yıldızlı ZyXEL Çözümü

5 Yıldızlı Otele 5 Yıldızlı ZyXEL Çözümü 30 Haziran 2009 12:01

ZyXEL Türkiye, Elite World Hotel'in tüm bilgi güvenliği ve kablosuz internet erişimi alt yapısını bir haftadan kısa sürede tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.

ZyXEL, kurumların ihtiyaçlarıyla birebir örtüşen özel IT çözümleri üretmeyi sürdürüyor. İstanbul Taksim Talimhane'de hizmet veren Elite World Hotel de tercihini ZyXEL'den yana kullanarak, hem çalışanları hem de konukları için kusursuz IT çözümlerini seçmiş oldu.

Proje planı aşamasında Elite World Hotel yetkilileri ile görüşen ZyXEL uzmanları, işletmenin bilgi güvenliği ve bina içi internet paylaşım ihtiyaçlarını analiz ettiler. Gereken ürünlerin temin edilmesinin 2 gün sürdüğü proje, kablolama ve kurulum aşamaları da dahil, 1 haftadan daha kısa sürede tamamlandı. ZyXEL çözümleri sayesinde Elite World Hotel IT departmanı, tek bir noktadan ve tek bir IP üzerinden ağ üzerindeki tüm switch'leri yönetebilir duruma geldi. Ayrıca tüm bina içine kablosuz internet erişimi de sağlandı.

İstanbul Elite World Hotel, ZyXEL çözümlerini tercih etti

Projede tüm yapının merkezini oluşturan güvenlik ürünleri için ZyWALL USG serisinden bir ürün, ZyWALL USG 300 kullanıldı. Ziyaretçi yoğunluğunun olduğu otel türü işletmelerde kusursuz güvenlik sağlayan ZyWALL USG 300, sahip olduğu bütünleşik Firewall, Anti Virüs, IDP ve içerik filtreleme özellikleriyle Elite World Hotel'in tüm güvenlik ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşıladı.

Switch altyapısı için ZyXEL markalı Layer 3 ve Layer 2 yönetilebilir GS-4024 ve GS-2024 model ürünler tercih edildi. Altyapının neredeyse tamamında Gigabit Switch'ler kullanılması, Elite World Hotel'in switch ürünlerinde bugüne olduğu kadar geleceğe de yatırım yaptığının önemli bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Konukların kablosuz internet ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacak kablosuz ürünlerde ise profesyonel tip Access Point olan ZyXEL G-3000H kullanıldı. PoE desteği ve güvenlik servisleri ile özellikle oteller için tasarlanan G-3000H, göz kamaştıran tasarımıyla da Elite World Hotel'in neo klasik mimariyi saray mimarisiyle buluşturan şıklığını tamamladı.

:: Tatil yerlerindeki oteller de bu teknoloji altyapısına geçsin diyenlerden misiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder