19 Haziran 2009 Cuma

OVI, Ne Zaman Türkçe Oluyor?

OVI, Ne Zaman Türkçe Oluyor?

OVI, Ne Zaman Türkçe Oluyor?

Nokia'nın paylaşım sitesi OVI'yi çok yakında daha fazla duyacaksınız. Peki bu servis ne zaman Türkçe olacak? Açıklıyoruz.

İstanbul'da muhteşem bir manzara eşliğinde gerçekleştirilen Nokia 6700 Classic lansmanında, basın mensupları ile bir araya gelen Nokia Türkiye yetkilileri, mobil dünyadaki son gelişmeleri samimi bir şekilde paylaştılar.Düzenlenen gecede Okan Bayülgen de, yeni telefonun özelliklerini ve kendi deneyimlerini paylaştı.

Nokia, kendisinin bir cep telefonu üreticisi olarak anılmasından şikayetçi. Artık "İnternet Şirketi" olarak anılmak istediklerini de her fırsatta dile getiren yetkililerin cep telefonu kullanıcılarına görünen yüzü ise OVI.

Türkçe Dil Desteği Yok!

OVI, tüm internet kullanıcılarına açık olduğu gibi, Nokia markalı cep telefonu kullanıcıları da paylaşımlarını bu site üzerinden gerçekleştirebiliyorlar. www.ovi.com üzerinden ziyaret edebileceğinizi site, ne yazık ki Türkçe dil desteğine sahip değil.

Oysa, Türkiye'de en çok tercih edilen cep telefonu markası Nokia ve milyonlarca kullanıcı, bu sitenin bir an önce Türkçe olması için yeterli bir neden.

Aldığımız bilgilere göre, servislerini sıkça duyacağımız OVI'nin arabiriminin Türkçeleştirilme çalışması, Eylül ayının sonlarına doğru tamamlanacak ve tüm internet kullanıcıları ile paylaşılacak.

:: OVI'yi kullanıyor musunuz? Önerilerinizi forumda paylaşın.

Yazan: Hakkı Alkan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder